SMC

Academies & Majors

영양과 식이요법 Nutrition and Dietetics

Welcome to Nutrition and Dietetics

영양과 식이요법

Nutrition and Dietetics

  • A program that prepares individuals to integrate and apply the principles of the food and nutrition sciences, human behavior, and the biomedical sciences to design and manage effective nutrition programs. Students who pursue this field can work in a variety of settings, including health care organizations, food service operations, business and industry (product development, marketing, consulting), education and research, health promotion, and private practice counseling. Careers include Clinical Dietitian/Nutritionist, Nutrition Educator, Weight Loss Counselor, Diet Technician, Food Services Manager, Patient Services Manager, Dietitian, Pediatric Dietitian, Nutrition Researcher, Sports and Cardiac Rehabilitation Dietitian, Nutrition Consultant, Diabetes Educator, and many others.

  • 효과적인 영양 프로그램을 설계하고 관리하기 위해 개인이 식품 및 영양 과학, 인간 행동 및 생물 의학의 원리를 통합하고 적용할 수 있도록 준비시키는 프로그램입니다. 이 분야를 추구하는 학생들은 의료 기관, 식품 서비스 운영, 비즈니스 및 산업(제품 개발, 마케팅, 컨설팅), 교육 및 연구, 건강 증진, 개인 진료 상담을 포함한 다양한 환경에서 일할 수 있습니다. 경력에는 임상 영양사/영양사, 영양 교육자, 체중 감량 상담사, 다이어트 기술자, 식품 서비스 관리자, 환자 서비스 관리자, 영양사, 소아 영양사, 영양 연구원, 스포츠 및 심장 재활 영양사, 영양 컨설턴트, 당뇨병 교육자 등이 있습니다.